Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür bapların en mefret kazanımı kötü sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yamaç skorsı 4’ten lüks sıfır oturma fakatçlı binalar dâhilin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Dairesel yangın merdiveni, umumiyetle silindirik veya dairesel bir saklama içinde kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasarımına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni ekseri sınırlı dış alana malik yahut güzel duyu düşünceların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam entegrasyon katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve gür çtuzakışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir dokumada yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi kucakin;

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı yaşamsal öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın acil durumu sırasında güç ve orospu emniyetliğini esenlamadaki etkinliklerini en üst düzeye çıkarmak muhtevain yangın kapılarının sadık şekilde seçilmesi ve kurulması esastır.

Göreceksiniz ki bu aşama ali birinci sınıf yangın baplarını en yaraşıklı fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye tutulmak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Fakat dundaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Yangın merdiveni ile ilişkin yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik yangın kapısı RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page